Kiskereskedelmi árlistákGalériaElérhetőségÁruda hírek
Áruda hírek
A sziklakerti növények kiválasztása és telepítése
 A szépen rendben tartott és igényesen gondozott kert harmonikus környezetet teremthet életterünkben, ezért kiemelten fontos, hogy a kerttervezés során vegyük figyelembe a környezeti adottságokat é a telepítendő növények igényeit is, hiszen egy-egy eltérő típus számos problémát okozhat gondozás során, valamint nem garantálható a hosszú élettartam.
Az esztétikus és impozáns sziklakertek igen divatosak napjainkban, azonban a kialakítás során fontos hogy pontosan tervezzük meg a növényválasztást és elhelyezést egyaránt:
• A széles növényválasztékban olyan típusokat telepítsünk egy helyre, melyek gondozási igényei, például vízszükségletük, napfényszükségletük, tápanyag igényük hasonló.
• Ügyeljünk a növények helyigényére és a végleges méretükre.
• Harmonikus összkép: színek, formák, stb.
• Koncepcióteremtés során ügyeljünk a növények funkciójára is, például talajtakaró növények, bokrosodó növények, futó növények, stb.
Esztétikus sziklakerti növényekért és szakmai tanácsadásért tekintse meg weboldalunkat, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és szakértőink mindenben készséggel állnak rendelkezésére, hogy kertje olyan lehessen, amilyet elképzelt!
 

 
 
A sokoldalú törpe örökzöldek
 Kertünk és élőkörnyezetünk zöld övezeteinek tervezése és kivitelezése során számtalan lehetőségünk akad és választásunkat megannyi tényező befolyásolhatja, azonban a dekoratív megjelenésnek köszönhetően az örökzöld növények széles körben változatosan alkalmazott növénytípusok.
Az örökzöldek egyik speciális típusát képezik a törpe örökzöldek, melyek különböző módokon díszíthetik otthonunkat egész évben, például előkertbe ültetve, sziklakertbe építve, vagy balkon növényként.
A törpe örökzöldek számtalan előnye közé tartozik, hogy az év minden szakában dekoratívan díszítik otthonunk egyes részeit. Hosszútávon tervezhetünk a kertkialakítás során, amennyiben a tervezésnél figyelembe vesszük a növény végleges méretét és az egyes darabok elhelyezését. Tartásuk során a konkrét igényeknek eleget téve a hobbi kertészek számára is kielégítő megoldás lehet egy-egy esztétikus, különleges vagy éppen ritka törpe örökzöld.
Az elképzeléseinek megfelelő kert kialakításához törpe örökzöld növényekért tekintse meg weboldalunkat, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és munkatársaink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!

 
 
Miért érdemes évelő növényeket ültetni kertünkbe?
 A kert fontos elem otthonunk külső képének megítélése során, hiszen ezt látják meg elsőként a vendégeink, vagy akár az utcán sétáló emberek. A gondozott, rendezett kert mindenkinek felkelti figyelmét és családtagjaink is élvezettel töltik idejüket a szabadban pihenve. Az évelő növények több éven keresztül díszítik kertünket, újra és újra virágba borítják udvarunkat.

Az évelő növények egymást váltva virágoznak, így kertünk mindig színes és változatos lehet. Az évelő növényeket a kert bármelyik részére ültethetjük, jól tűrik az árnyékot, az erős napsütést, de akár a szárazságot vagy nedvességet is, ez persze típustól függ. Az évelő növények akár szőnyegként is beteríthetik virágágyásunkat, a különböző színekkel és formákkal ízlésesen díszíthetjük kertünket.

Ha Ön is szeretne könnyen kezelhető növényeket választani kertjébe, melyek több évig virágba borítják udvarát, válasszon évelő növényeink közül! Évelő növények gondozásával kapcsolatos kérdéseivel keressen minket bizalommal!
 

 
 
Kertészeti Árudánk nyári nyitvatartása szeptember 30-ig

Kertészeti Árudánk nyári nyitvatartása szeptember 30-ig:

Hétfő-péntek: előre egyeztetett időpontban (30/361-0205)
szombat:8-12
vasárnap: zárva

 


 

 
További tartalom...
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Találatok 57 - 62 / 62