Kiskereskedelmi árlistákGalériaElérhetőségÁruda hírek
Áruda hírek
Tudnivalók a Topfirst szilváról
 A szilvafákról közismert, hogy ősszel hoznak termést. Nincs különösebb talajigényük, és egyaránt megélnek hűvösebb és melegebb területeken is.

Gyümölcsfaiskolánk kínálatában is megtalálható, az egyik legkorábbi fajták egyike. Tudni illik róla, hogy virágai öntermékenyek, de javallott a porzópartnerrel való összeültetés, egy, a középkorai virágzási csoportból származó egyeddel. Gyümölcsfaiskolánkban kapható Topfirst szilva termésmennyisége igen magas, és nem hajlamos a termésingadozásra. A gyümölcse liláskék-kék színű, héja viaszos és az alakja hosszúkás. A gyümölcs húsa sárgás, lédús és magbaváló. Általában két-három menetes szedést igényel.

A Topfirst szilva tökéletesen alkalmas a Cacanca rana és a Cacansca lepotica termése közötti szünet betöltésére. Fontos, hogy időben szüreteljük, mert túléretten lepotyog a termés. Szedési ideje nagyjából 15 napra tehető. További információkért nézzen körül weboldalunkon, vagy keresse fel gyümölcsfaiskolánkat elérhetőségeink valamelyikén!


 
 
Békés Megyei Tisza Kálmán Szakiskola


Örömünkre szolgál, hogy gyümölcsfáinkkal a Békés Megyei Tisza Kálmán Szakiskola diákjainak oktatásához is hozzájárulhatunk!
 
2016 Növények

Bokor rózsa

Hortenzia

Magnólia
Clematis
Tarka levelű ezüstfa Genista Lydia = lapickás rekettye
Cytisus praecox = zanó

Datolyaszilva
 
A Granny Smith gyümölcsfáról

A gyümölcsfák között az almafák igen népszerűek, hiszen az alma finom, egészséges és nagyon sokoldalúan felhasználható gyümölcs. Az almának számtalan fajtája létezik, az egyik ilyen jól ismert almafajta a Granny Smith.

A Granny Smith népszerűségének több oka is van, így például rendkívüli alkalmazkodóképessége, ami lehetővé teszi, hogy szinte minden talajtípusban jól érezze magát. A Granny Smith rendkívül gyorsan hoz gyümölcsöt, ami ropogós héjával és lédús, savanykás húsával a desszertekbe ugyanúgy kiválóan illik, mint húsokhoz vagy levesekhez.

Gyümölcsfákkal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!

A Kertészeti Áruda telefonszáma:
+36-30-361-0205


 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Találatok 41 - 48 / 62